Husvisning nästa helg!

Ni vet att det händer att jag snöar in på grejer? Det kan bli vitt skilda ämnen, antingen så är det nålfiltsmattor eller så kan det bli snack om framtida barnkläder. Nu har det hänt igen. Fast denna gången så finns det faktiskt ett mål och jag är riktigt peppad!

Det har varit ganska mycket snack hemifrån där min fru klagat på att vi börjar växa ur vår nuvarande bostad och jag börjar väl hålla med henne kan jag säga. Om vi ska skaffa en ny bostad då ska det vara ett riktigt hus som man säger tycker jag, där man får bestämma lite själv. Det har ju börjat gått väldigt bra på jobbet så jag började kika runt lite och hittade några småintressanta husbyggare, men det jag verkligen fastnade för var Villaskaparmetoden som jag hittade hos Anebyhusgruppen. Ska passa på att gå på en husvisning så fort som möjligt.

Det kändes verkligen helt rätt, många av mina och min frus punkter kunde checkas av från listan vi har hemma. Först och främst fastnade jag för deras hustyp Diameter, det såg så snyggt ut i funkisstilen att jag direkt sa till min fru att komma och kolla. Hon blev lika fäst som mig, helt otroligt. Vi gillade exteriören, men vi hade faktiskt lite synpunkter på layouten. Så vi bestämde oss för att i ett framtida hus så ska en liten relaxavdelning kunna klämmas in, så vi ritade in en bastu och ett lite större badrum direkt på hemsidan med ett ritverktyg som var otroligt enkelt att använda. Utöver denna ändring så var vi faktiskt väldigt nöjda med hur allt såg ut, så vi bokade in ett möte med en säljare och diskuterade hur vår relaxavdelning skulle funka tillsammans med allt det andra i huset. Kan inte nämna några direkta detaljer från mötet förutom att det gick otroligt bra. Så nu i dagarna fick vi hem en 3D-ritning på vårt framtida hus och jag tror jag kommer smälla av snart av hur snyggt det kommer att bli!

Jag tror jag har dragit på smilbanden hela dagen och frun måste ha trott att jag vunnit på spel eller något, och allt var ju hennes idé från början! Så förhoppningsvis kommer jag sitta och skriva de här små inläggen i det snyggaste huset i staden snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>