När jag får barn..

När jag får barn så kommer jag att köpa kläder och leksaker till dem från Mini Rodini. De är helt enkelt magiska att se på och har så många smarta funktioner som gör att barnen får vara barn utan hinder. Dessutom är de ekologiska och gjorda på hållbart material. Det är till och med så att Mini Rodini värnar om alla människor som arbetar med prylarna, från början till slut, på ett sätt som är unikt. Mini Rodini är helt enkelt ett fantastiskt alternativ för småbarnsföräldrar.

Kvinnan bakom märket är en konstnär och illustratör vid namn Cassandra Rhodin. Det var år 2006 som hon startade upp verksamheten som sedan dess tagit marknaden med storm. Mini Rodini beskriver sig själva som några som tar barnens lekfullhet på allvar. Kläderna ska passa barnens egna personligheter, men också deras kreativitet och humör. Det ska gå att varierar kläderna utefter dagsformen. Därför är kläder från Mini Rodini färggranna och med stora mönster som barnen själva gillar. De är vackra och roliga för både vuxna och barn och de är bekväma och smidiga så att de är perfekta att leka i. Kläder från mini Rodini är helt enkelt kläder som barnen älskar att bära och som föräldrar älskar att klä sina barn i.

Jag älskar företagshistoria

Cassandra Rhondins egen historia är spännande och har definitivt en påverkan på den verksamhet Mini Rodini driver nu. Hon växte upp i en konstnärsfamilj där konsten och konstnärer ständigt influerade henne som liten. Inspirationen till dagens kläder kommer från hennes barndom, men även från hennes egna barn. Ett steg längre bak i historien så var hennes farfars far en legendarisk cirkusartist. Han rymde som liten från sitt hem och spenderade år med en kringresande cirkus. Året 1899 startade han sin egen cirkus som faktiskt fortfarande finns kvar idag. Visst låter det som någonting som kan skapa idéer till framtida barnkläder?

Läs mer och shoppa Mini Rodini hos cirkusfabriken.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>