Dags för huskatalogen att flytta in online?

Att bygga hus är ett stort projekt och det krävs mängder med planering och samlande av information och inspiration. Det är liksom inget projekt som de flesta gör över en natt. Många som letar efter inspiration till att bygga ett hus nöjer sig inte med att gå ut i grannskapet och kolla på hus, utan beställer någon gång en huskatalog. I huskatalogen kan de hitta mängder av information och inspiration för det nya huset, bekvämt från soffan i den nuvarande boendet. Givetvis är det bekvämt att kunna sitta och bläddra i en huskatalog hemma i soffan, men är det inte dags att det tar nästa steg?

När man beställer hem en huskatalog kommer man alltid få vänta på att hustillverkaren ska skicka hem en katalog innan man kan börja sin inspirationsresa. I detta läget känns det som att man lika gärna hade kunnat publicera sin huskatalog online. Man slipper alla väntetider och kan enkelt komma åt huskatalogen från var man än är. Det finns säkert de som argumenterar för att det finns en charm i att bläddra genom en huskatalog, men för dessa kan alternativet givetvis finnas kvar att beställa hem den. Däremot så finns det en enorm möjlighet att både spara tid för kunderna eftersom de kan komma åt katalogen överallt, men också för företagen som slipper trycka upp mängder av kataloger. Trycker man upp för många kommer de snart bli inaktuella och man tvingas trycka upp nya. Att slippa det är inte bara bra för att företagen kan spara pengar och att kunden kan spara tid och få en bekvämlighet, man kan också bidra till att spara på miljön. Slipper man trycka upp framför allt de onödiga huskatalogerna så kan man spara mycket på miljön. Så till de som ändå argumenterar för att man ska ha huskatalog i pappersformat så är det dags att ta nästa steg. Det är dags för höstkatalogen att flytta in online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>