Våga släppa allt och åk på gruppresa!

Jag har många gånger tröttnat på vardagen till den milda grad att jag gått in direkt på webben och bokat en resa till varmare breddgrader. Det har heller inte bara hänt en gång, utan flertalet gånger. Jag antar att det är en av mina svagheter, jag flyr vardagen när jag inte orkar mer.

Men jag åker sällan ensam till en avlägsen del av världen och håller mig för mig själv, nej tvärtom. Jag gillar att åka på gruppresa och få lära känna nya människor. För är det något som man får när man åker på gruppresor så är det nya vänner. Därför är det så härligt att inte ha med sig några egna kompisar, man får nämligen nya under resans gång. Det är den största anledningen till att jag ger mig iväg på den här typen av resor.

Jag ska inte påstå att jag åker jätteofta på gruppresa, men någon gång varje år har det blivit. Åtminstone de senaste åren. Jag har varit på både Nya Zeeland och Australien men också i europeiska länder som Italien och Kroatien.

En sak som är samma för mig oavsett vart jag åker på resa är vem som arrangerar gruppresan. Jag åker nämligen alltid med samma företag, mest för att jag alltid varit nöjd. Varför ändra ett vinnande koncept liksom?

Företaget som jag syftar på heter Ansgarresor och har sin bas i en liten stad som heter Tranås. Ja precis, vad är det för ställe liksom? Men resor kan de arrangera, ja mina absolut bästa upplevelser utomlands har varit under någon av de gruppresor som jag varit på i Ansgarresors regi.

Därför vill jag verkligen rekommendera att åka på gruppresa med Ansgarresor, det är bra uppstyrt med kunniga guider och ofta rimliga priser. Jag har aldrig ångrat mig och jag tror inte att du kommer göra det heller. Kontakta gärna mig om du vill höra mer om att åka på gruppresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>