Köpt nytt mobilskal till telefonen

Jag har precis köpt ett nytt iPhone 7 skal. Det gjorde jag efter att min tidigare iPhone gått sönder när jag hade den i min ficka. Jag reagerade inte på vad som hände när den väl gick sönder, men när jag tagit upp mobiltelefonen ur fickan och sett att den var sprucken så mindes jag att jag gick in i en kant på väg hem från jobbet. Att en mobiltelefon kan gå sönder av en sådan simpel sak är otroligt dåligt, men eftersom jag är totalt beroende av min mobiltelefon så har jag nu köpt ett iPhone 7 skal till min nya och hela smartphone.

iphone 7 skal

Detta köpte jag

Jag har alltid tyckt att ett skal tar så mycket plats. Vad finns det för anledning till att Apple försöker göra mobiltelefonerna så smala och lätta som möjligt om vi ändå måste köpa tjocka och tåliga skal till dem för att de inte ska gå sönder? Jag tycker fortfarande det är ganska lustigt, men eftersom jag inte har råd att byta ut glaset titt som tätt har jag nu ett iPhone 7 skal jag ändå är nöjd med. Det är inte speciellt tjockt, det är inte otympligt och det har en annan funktion som jag funnit användbar. Det är inte som att gå omkring med enbart mobiltelefonen i fickan, men det är heller inte som att ha den där tegelstenen vissa av mina vänner har. Funktionen som mitt nya iPhone 7 skal har är korthållare på insidan av skalets framsida. Det är bara två stycken fack som enbart rymmer två kort, vilket jag förstår låter relativt lite. Det finns ingen chans i världen att alla mina kort skulle få plats där ändå, så två passar mig alldeles utmärkt. Jag har alltså sett hur mina vänner trycker in 6-7 kort innanför sina iPhone 7 skal och då kan vi snacka tjocklek på skyddet. Eftersom jag ändå behöver ha med mig någon typ av plånbok så passar det perfekt att ha mina två mest använda kort innanför mitt iPhone 7 skal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>