Jobbar alltid i skjortor från Eton

När man jobbar så mycket i det offentliga som jag gör så är det gott att kunna ha på sig riktigt snygga kläder. Som säljare är det viktigt att intrycket jag sprider är proffsigt och då är utstyrseln väldigt viktig. Allt ifrån vilka byxor jag har på mig till vilken skjorta jag väljer till hur jag kombinerar den med kavajen. Sedan är det givetvis också viktigt att helheten blir bra. Ett fel jag ser att många gör är att de använder fel slips till fel skjorta. Ett sådant nybörjarfel skulle jag aldrig göra.

Många av mina kollegor tycker att det är svårt att välja skjorta och slips. Eller snarare vilket märke de ska köpa. Ofta slutar det med att de köper ett dyrt och välkänt varumärke, och det är inget fel med det, men att lägga stora pengar och sedan misslyckas med stilen så fatalt är ju förkastligt. Jag bär alltid bara en typ av skjorta och det är de från Eton Shirts. Jag tror faktiskt inte att jag inte äger någon annan skjorta längre, har fasat ut alla andra sedan en lång tid tillbaka.

Det jag allt som oftast bär är en ljusblå skjorta från Eton med extreme cut away-krage. En enkel men ack så stilfull skjorta i twilltyg. Det är min absoluta favorit och jag bär en sådan skjorta minst fem av sju dagar i veckan. För mig tycker jag att slim fit-skjortor sitter bäst, men det är ju givetvis upp till var och en. Men personligen är det värsta jag vet kläder som sitter dålig på personen. Skjortor med dålig passform… usch jag ryser bara jag tänker på det.

Nu säger jag inte att alla som läser detta bör köra enbart Eton, men det är det jag använder dagligen och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag tror att det är bra att köra ett och samma märke konstant istället för att variera sig. Då vet man alltid vilka storlekar som funkar och det är enkelt att alltid skaffa nya skjortor. I mitt fall så blir det oerhört enkelt då Eton har en väldigt smidig shop att handla i online. Den hittar ni på etonshirts.com om ni är nyfikna. Tror att hela deras sortiment finns där, men jag är inte säker.

Skjortan är viktigast enligt mig, men även en bra och matchande slips är viktigt. Jag ska inte gå in jättemycket på slipsar idag eftersom det var skjortor som var dagens tema. Men är ni nyfikna på vad jag kör för slipsar och näsdukar så får ni jättegärna höra av er. Det går också jättebra att skriva något i kommentarerna. Jag brukar försöka svara på allt.

Så nu vet ni hur jag tänker när jag väljer skjorta till mina arbetsdagar. Nu ska jag iväg på ett säljmöte, så vet inte när vi hörs nästa gång. Ta och titta på lite skjortor så länge. Kanske hittar ni någon favorit som ni kan tipsa mig om? Vore roligt.

/ Daniel “DF”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>