Namnbrickor på alla säljare?

Det finns många olika tillfällen då namnbrickor är användbara och många tillfällen då de är fullkomligt nödvändiga. Namnbrickor är bra att använda på många arbetsplatser. Det finns olika anledningar till varför, helt beroende på vad för slags arbete som förs naturligtvis. Som säljare uppskattar jag när vi bär namnbrickor. Jag tycker mig se att kunden uppskattar det. De behöver inte oroa sig för att glömma bort mitt namn mitt under allt säljsnack.

namnbrickor

Så här skulle min namnbricka kunna se ut

Om ni arbetar med andra människor är det nödvändigt att ni använder namnbrickor. För att människorna ni tar emot ska känna sig trygga och för att mötet ni kommer att ha ska bli så naturligt som möjligt är det viktigt att ni känner till varandras namn. Om du exempelvis är en sjuksköterska så kan du läsa namnet på patienten på journalen eller liknande, men patienten behöver också veta ditt namn. Med en namnbricka blir ni genast närmare varandra.

Om du arbetar på event med att prata med främmande människor om någon produkt som ert företag lanserar så är det också nödvändigt att du använder namnbricka. För att den som du stoppar för att prata med ska känna att du inte är någon anonym person behöver ditt namn stå på ditt bröst. Det blir genast enklare att prata med varandra, även om du inte vet namnet på personen du ska försöka tala med.

Men även på arbetsplatser stora nog för att anställda ska kunna namnen på alla de interagerar med under en dag kan namnbrickor vara att föredra. Alternativet, och i många fall det mer valda sådana, är att ha namn på skrivbord eller vid dörrar in till kontor, men namnbrickor hade fungerat minst lika bra. Det är inte lätt att vara ny på en arbetsplats, det är många namn att hålla reda på. Flera namn får man helt enkelt inte blanda ihop. För att göra det enkelt för nyanställda, och för att få arbetet på hela företaget att fungera smidigt, så är användningen av namnbrickor en strategi värd att fundera över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>