Glöm inte deklarationen

Revisor bokför åt en klient

För alla oss som är enskilda näringsidkare kan det vara bra att veta att deklarationen ska lämnas in senast den 2 maj i år. Att sköta sin bokföring själv är något som jag vet att många har svårt för, och jag själv har valt att anlita en revisor för att göra det här åt mig. Även om det kostar några tusenlappar om året så är det skönt för mig att slippa lägga kraft och energi på att göra allt det här. Det är faktiskt till och med en vinstaffär då jag kan fokusera på att sälja istället och därigenom dra in mer pengar.

Fördelen med att ha någon som hjälper till med revision är naturligtvis ovärderlig. För större bolag som omsätter mer pengar är det till och med ett krav. Men för oss som faktiskt inte omsätter mångmiljonbelopp varje år, utan är företagare för att kunna försörja oss själva och betala våra räkningar, är det rejält tryggt att kunna få en revisor som faktiskt tar hand om allting och ser till att allt är inlämnat och betalt i tid.

Det finns många som har kunskap om löpande bokföring, inget snack om det. Men för att kunna utföra revision krävs det att personen är godkänd eller auktoriserad revisor. Så när du letar efter någon som kan hjälpa dig, se då till att hitta en riktigt bra revisionsbyrå, de är godkända och har oftast mycket bra kunskap inom företagets väggar, vilket gör dem mer än kompetenta att hjälpa dig med dina bekymmer. Personligen kan jag verkligen rekommendera www.frejs.se som jag tycker alltid är trevliga och hjälpsamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>