Jag gillar det digitala

Jag gillar det digitala. Den här nya digitala världen har verkligen öppnats upp de senaste åren. Det är egentligen helt sjukt hur fort det har gått om man tänker efter. Det är inte längesedan som man hade en telefon med knappar som egentligen inte kunde mycket annat än att ringa, smsa, spela snake och på sin höjd ta enklare VGA-bilder. Galet egentligen.

Idag finns det touchskärmar på både telefoner och datorer. Kundtjänsten i många butiker har i många fall ersatts med digital signage och touchskärmar. Det är verkligen en digital tidsålder. Företag tjänar stora pengar på att göra sin marknadsföring digital istället för att skicka ut dyra papperskataloger och tidningsannonser. Var kommer detta sluta? Jag kan knappt vänta på att få se utvecklingen i den digitala tidsåldern.
Just digital signage som jag nämnde tidigare, eller digital skyltning kanske är det rätta svenska ordet, är fascinerande. Företag och event sköter en stor del av sin kommunikation gentemot kunder och besökare på digitalt vis. Det är inte ovanligt att prislappar är digitala nuförtiden. Det är ju såklart smidigt för butikerna då de enkelt kan ändra priserna. Dessutom måste det ju vara miljövänligt?

Jag läste på lite kring digital signage och hittade då Vertiseit. Det är en leverantör av just digital skyltning. Det som utmärker Vertiseit digital signage är deras helhetslösning.  De sköter hela processen. Från strategi till mjukvara till själva displayen. Det är spännande tycker jag. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med just det här. Undra om Vertiseit har några lediga jobb? Flytta till Varberg har jag inga problem med haha. Västkusten är ju fint.

Jag får helt enkelt höra mig för lite. Kanske får jag jobb. Om inte annat så trivs jag ju rätt bra med min situatuin i nuläget.
På återseende vänner. Ta hand om er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>