Cirkusfabriken som förgyller barnens vardag.

När jag saknar någonting till mina barn så vänder jag mig alltid till Cirkusfabriken. Det är någonting speciellt över den butiken. Jag känner alltid att jag får ut det jag vill och jag blir aldrig missnöjd över produkterna jag köper. På Cirkusfabriken hittar jag allt ifrån leksaker och kläder till body lotion till de minsta.

Historien om Cirkusfabriken

Det är inte direkt någon rafflande historia man möts av när man läser om var Cirkusfabriken kommer ifrån. Butiken är knappt två år gammal, startades av en kvinna som drömt om att ha en egen butik. Att fokus skulle vara på barn var en slump. Att namnet blev just Cirkusfabriken är kvinnans mans förtjänst. Hur det har blivit en sådan fantastisk utveckling kan man med detta som grund ställa sig frågande till.

Kundbemötande, drömmar och satsning.

Men om man tänker lite längre så förstår man varför Cirkusfabriken är en sådan omtyckt butik. Kundbemötandet är verkligen otroligt, varorna levererar så snabbt det bara är möjligt och utbudet är oerhört fantasifullt och smart. Detta bevisar bara att om man verkligen vill något så kan man lyckas. Drömmarna kan slå in, även om de inte riktigt är färdigformade. Att drömma om en egen butik kan leda till att man säljer barnkläder, barnleksaker och inredning till barnrummet till tusentals familjer.

Personlighet och professionalitet

Man måste då hitta balansen mellan det personliga och det professionella. Cirkusfabriken har gjort just detta, i alla fall om du frågar mig. När jag handlar i butiken och på nätet, och har kontakt med ansvarig, så känns det mycket personligt. Men samtidigt så är det viktigt att man behåller en professionell attityd till det hela. Jag kan bara anta att Cirkusfabriken gör just detta, eftersom det går så bra som det gör är detta ett grundligt antagande. Har du inte besökt deras webbplats eller fysiska butik är det mer än dags.

Stor försäljare av Mini Rodini

Idag är Cirkusfabriken av Sveriges största återförsäljare av Mini Rodini – det världskända klädmärket för barn som dessutom har svenskt ursprung. Mini Rodini är en personlig favorit och jag handlar nästan alltid just Mini Rodini från Cirkusfabriken. Så det är en klar favorit som jag alltid håller koll på. Idag släpptes till exempel den nya kollektionen X-mas och Pre Spring 2017. Såklart har jag redan hunnit shoppa lite av den från Cirkusfabriken.se 🙂

Bilden är lånad från Cirkusfabriken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>